- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
החלטה בתיק מ"ת 17913-12-11
|
מ"ת בית משפט השלום תל אביב - יפו |
17913-12-11
9.5.2012 |
|
בפני : צחי עוזיאל |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל עו"ד רועית עמראן גולדנר עו"ד טל רונס |
: פבל סושקו עו"ד שקלר |
| החלטה | |
בפני בקשה לעיון חוזר ולביטול תנאי השחרור שהוטלו על המבקש, לאחר שהוגש נגדו כתב אישום שבמסגרתו מיוחסות לו עבירות של תקיפה כדי לגנוב, גניבה ואיומים.
ביום 30.1.12 הורה כב' השופט ש' בקר, חרף המלצה של שירות המבחן, על שחרורו של המשיב למעצר בית מוחלט. ערר שנדון בביהמ"ש המחוזי התקבל באופן חלקי, במובן שביהמ"ש הורה על ביטול האיזוק האלקטרוני ומתן אפשרות למבקש להציג מקומות עבודה.
בהחלטתי מיום 13.3.12, התרתי למבקש לצאת לעבודה יומית במפעל פלדה וללא פיקוח. בנוסף, הוריתי למבקש לחתום אחת לשבוע בתחנת המשטרה ולהציג, בהמשך הדרך, מסמכים המעידים על כך שהוא השתלב במקום העבודה. החלטה זו ניתנה לבקשת בא כוח המשיב, שמסר שבאותו שלב המעביד לא ידע על כתב האישום שהוגש נגד המבקש.
לקראת דיון המעקב שנקבע, הציג המבקש אישורים לגבי החתימות בתחנת המשטרה ובדבר השתלבותו במקום העבודה. אולם, בהמשך, משנתפס המבקש כשהוא מפר לכאורה את תנאי השחרור, נודע למעביד על מעורבותו של המבקש בפלילים, דבר שהביא לפיטוריו. בנסיבות אלה, עותר בא כוח המבקש לביטול כל תנאי השחרור.
צודקת באת כוח המשיבה, כי מדובר במי שנקבע כי קיימת מסוכנות לגביו, הן בשל המעשים המיוחסים והן בשל עברו הפלילי, הכולל גם מאסר מותנה שהוא בר הפעלה בתיק הנדון. בנסיבות אלה, קיימת חשיבות לכך שהמבקש יהיה נתון תחת פיקוח ומעקב.
גם העובדה שחלפו שלושה חודשים מעת שחרורו של המבקש והעובדה שנולדה לו לאחרונה בת בכורה, לא יכולות להביא לכך שכל התנאים יבוטלו.
יחד עם זאת, על מנת לאפשר למבקש לחפש עבודה ולצאת לסידורים הנוגעים בעיקר ללידת בתו, אני מתיר לו לצאת מדי יום בין השעות 08:00 ועד 16:00, כשהוא מלווה בכל עת ע"י אחד מחמשת המפקחים שאושרו לו.
ככל שתוצע עבודה קונקרטית, אשקול קיום דיון בקשר לכך.
<#3#>
ניתנה והודעה היום י"ז אייר תשע"ב, 09/05/2012 במעמד הנוכחים.
|
צחי עוזיאל, שופט |
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
כתבות קשורות
חיפוש עורך דין לפי עיר
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
